Home Free design 

Bloggen nerlaggd!

Hej alla Selenators!
Vi har tyvärr inte tid att blogga här på GomezSweden längre. Goodbye!
/Therese & Tilda

Jelena kyss


Selena i Vancouver (15e okt)

Klicka för stor bildKlicka för stor bildKlicka för stor bildKlicka för stor bildKlicka för stor bildKlicka för stor bildKlicka för stor bildKlicka för stor bild


Ny bild från Selena! (14e okt)


Facebook update (14e okt)


Ett fan på Selena's konsert!


Haha!


Selena i Canada (12e okt)


Selena med en vän. (9e okt)

p82hu.jpg


Selena köper blommor i Victoria, Canada. (13e okt)

Klicka för stor bildKlicka för stor bildKlicka för stor bildKlicka för stor bildKlicka för stor bildKlicka för stor bildKlicka för stor bildKlicka för stor bildKlicka för stor bild


Information


Hey Selenators! Från och med imorgon tar vi nya tag på bloggen, och massa roliga och spännande nyheter kommer att dyka upp! Ja, det är bara det vi har att säga för tillfället, ni får ha det så bra!
/Tilda & Therese


Information

Hej på er!
Vi vill börja med att säga förlåt för att uppdateringen inte varit den bästa på sistonde, men vi har väldigt mycket plugg just nu. Och även träningar. Men vi lovar att iallafall försöka bättra oss och blogga oftare. Är det något ni vill se mer av i bloggen? Låt oss veta. Ha det bra sålänge! /Therese & Tilda

Vacker video på Demi Lovato.

- Vi vet att den inte har något med Selena att göra, men var tvungna att dela den!

Debby Ryan snackar om Selena!


Selena efter lunch på Ihop.

Klicka för stor bildKlicka för stor bildKlicka för stor bildKlicka för stor bild

Ny instagram bild!

7616d47ab554438db1c2edda58cfd927_7_large

Snart skiljs paret åt.

Tumblr_ls1ny0ivkg1qe8s2xo1_500_large
Men abslout inte föralltid!
Selena Gomez och pojkvännen Justin Bieber spenderar mycket tid och låter inget utav den gå till spillo innan Selena måste åka iväg till Kanada. Det måste vara anledningen till deras romantiska dejt på Malibu Beach för privat tid tillsammans. Skulle detta kunna bli sötare? 

De gulliga paret åt på ett Café alldeles i närheten. Efter lunchen, gick dem ner till stranden barfota, matade fiskmåsar och tittade på vackra delfiner, berättar en källa. "Han hade armarna om henne, och man märkte att dem var riktigt kära." sa ett ögonvittne. 

Det var senare samma kväll som Justin överraskade sin flickvän med privat middag och därefter privat bio med filmen Titanic efter vännen Demi Lovato's konsert.
-JBieberSource


Dagens bild!

Tumblr_lript3c0rn1qdkk80o1_500_large

Så spenderade Jelena natten i Tenessee

Både Selena och hennes pojkvän Justin Bieber spenderade tid i Tenessee eftersom att de båda spelade in nya musikvideos. Så varför inte stanna på samma hotell?

"Selena och Justin stannade på Lowes Vanderbilt hotellet i Nashville, 2 nätter då Justin filmade sin video i stan." berättade ett ögonvittne. 

"Dem stannade i The Swan Suite, vilket är ett väldigt romantiskt och påkostande rum. När dom checkade in, vad dem bara bedårande, helt klart det sötaste paret. Justin var en riktigt gentleman. Han hade sin arm om Selena och dem var inte blyga alls angående deras förhållande."

Justin ber om tillstånd

Tumblr_lscrj1gxus1qe3hero1_500_large
Pojkvännen Justin Bieber, 17, var tvungen att ringa sin mamma Pattie Mallette för tillstånd då hans flickväv Selena Gomez föreslog en övernattning och middag i Beverly Hills. Efter samtalet berättade Justin:
"Hon sa att det var okej"